© 2023 by Underhållare & Föreläsare.Claes Danell

Magisk underhållning 

 Middagsshow 

En middagsshow kan avnjutas direkt efter desserten. Alternativt kan den delas upp mellan rätterna för att middagsgästerna aldrig skall ha en tråkig stund.

Längd: 40-60 min. Alternativt 15,15,15

Varje uppdrag är unikt och kan skräddarsys efter era förutsättningar. Claes kan vara med dig varje steg på vägen från planering till utförande. Allt för att ditt event ska bli det bästa någonsin.

Teaser: 
Öppningsakt för Magnus Betner
 magical cabaret 

En elegant show där vi kastar oss tillbaka till årtiondet efter det första världskriget och den nyfunna livsglädjen som krigsslutet förde med sig. Där finner gästerna nerven och dramatiken från en tid då gangsters härskade i New York undre värld. Decenniet bestod av alkoholförbud, dans, svartklubbar och kittlande sensualitet. Allt detta återupplevs i denna magiska Kabaré. Under den två timmar långa showen bjuds gästerna på olika set som blandar klassiska 20-tals shownummer med sång, dans & magi.

Trailer Magical Cabaret, Piteå stadshotell

 KONFERENCIER 

Claes Danell är en mångfacetterad konferencier som passar bra till alla evenemang. Med sin norrländska charm och annorlunda presentationer underhåller han din publik och är ett säkert kort för en lyckad tillställning.

Med en bred erfarenhet från stora galor till kontorsinvigningar kan Claes leverera en träffsäker kväll där han håller i den röda tråden och står för underhållningen.

 Close up magi 

Close up magi är den svåraste av alla illusionisten discipliner. När du står så nära du kan komma publiken, det finns ingen möjlighet att förlita sig på rök och speglar för att dölja dina handlingar. Det kräver stor skicklighet och hundratals timmar av träning till perfektion. Här får man se magi som det är meningen att den ska ses. Rakt framför dina ögon och i dina egna händer.