© 2023 by Underhållare & Föreläsare.Claes Danell

November 20, 2017

October 30, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Julshow för Svenska Handelsanställdas förbund

December 7, 2017

WOW! Vilken roligt gäng som jag fick showa för på van der Nootska Palatset! Handels bokade mig som underhållning på deras julfest och det blev en helkväll minst sagt. Mingelmagi på denna fantastiska plats och avslutade med en middagsshow för hela gänget. Otroligt vacker miljö och har inte inte besökt van der Nootska Palatset så rekommenderar jag ett besök. Gå in å ta en lunch eller boka en middag kanske. Tusen tack till Handels för att ni bokade mig. Det blev många skratt och roliga, oväntade twister på kvällen. 

Allt gott! Hoppas vi ses igen. 

Lägger in några citat från kvällen som jag fångade upp. Tack själv ska ni ha. Fantastisk är vad ni är! 

"Tack för en underbar kväll!"  

" Du var grym!" 

"Jag är så glad att vi bokade dig"  

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss