© 2023 by Underhållare & Föreläsare.Claes Danell

November 20, 2017

October 30, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Lilla världsmästerskapet

March 5, 2018

När lilla VM firade 60 år så hade dom bestämt sig för att bjuda publiken på något extra och då tänkte arrangörerna på mig. Så himla roligt! Jag fick planera och klura några nya trick för det är ju ändå VM och ca 1000 personer i publiken så det måste spela stort. Showen gick jättebra och publiken var fantastisk. Grattis på födelsedagen och vi ses igen när ni firar 120 år? eller.. vi ser ju vart vi är då ;) Förhoppningsvis ses vi tidigare än så =) 

 

På bilden:  Kommunchefen i Gällivare kommun som får delta i kvällens stora trick. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss