© 2023 by Underhållare & Föreläsare.Claes Danell

November 20, 2017

October 30, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Utfrågning av statsministern & finansministern.

February 28, 2018

Lokalen fylls med Säpovakter i ett fullsatt folkets hus. Vad är det som händer månntro? Jo Statsministern och finansministern är på väg in att göra entré. Det hör inte till vanligheten att jag får stå på scenen samtidigt som självaste statsministern & finansministern. Men det behövdes en moderator som kan ställda tuffa frågor och även ha en lättsam inställning med glimten i ögat fick jag beskrivet. Därvid jag fick uppdraget att sköta utfrågningen tillsammans med Birgitta Larsson. Det blev ca 60 minuter av frågor där vi framförde publikens funderingar av mandatperioden som varit och inför kommande valår. Jättekul, ovanligt och spännande uppdrag! 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Sök efter taggar