© 2023 by Underhållare & Föreläsare.Claes Danell

November 20, 2017

October 30, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Ta kontrollen! En succe!

November 20, 2017

Det blev en stor uppslutning av folk som ville ta kontrollen den 19 november. Nu är Gällivare stad fullt av tränade lögndetektorer. Denna föreläsning var ett samarbete med två andra duktiga föreläsare. David Viltok som föreläste om mental träning samt Tony Normark som föreläste om Bitcoin och blockkedjan. Väldigt intressant att lyssna på och även publiken verkade väldigt nyfikna på vad dom hade att säga. Det är inte omöjligt att vi tar oss vidare runt om Sverige för att föreläsa igen tillsammans. Men vill ni inte vänta så går det självklart att boka mig och min föreläsning till ert event. Ett jättestort tack till alla er som kom och lyssnade på oss! Och tack för dom snälla orden som ni har skickat på sociala medier i efterhand! Vi syns snart igen! 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss