© 2023 by Underhållare & Föreläsare.Claes Danell

November 20, 2017

October 30, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Jag ser att du ljuger Gällivare

October 30, 2017

Den 19 november i Gällivare kan du se min föreläsning jag ser att du ljuger. Det ska bli riktigt kul att köra en öppen föreläsning där vi kommer gå igenom vad en lögn är, varför det är nödvändigt att vi ljuger och hur man upptäcker en lögn. Ska bli riktigt roligt och jag hoppas vi ses många där. 

köp biljetter på https://www.tickster.com/sv/events/r89kv8yauk80y1z/2017-11-19/ta-kontrollen 

Du kommer även få chansen att ta del av två till föreläsningar under samma tak. Biljetten som du köper är även giltigt till Tony Normark och David Viltok föreläsning. Totalt 3 stycken väldigt intressanta föreläsningar. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Sök efter taggar