© 2023 by Underhållare & Föreläsare.Claes Danell

November 20, 2017

October 30, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

D&D en konferenciers duo

August 15, 2017

Piteå dansar & ler som med sina 120 000 besökare är en av Sveriges äldsta och folkkäraste festivaler med besökare från hela landet under dessa varma och härliga festivaldagar. Festivalarrangörerna för PDOL anlitade Danell & Dunder som bjöd på bra stämning när Piteås hetaste tävlingen Järngrillen skulle avgöras. Men hetast var team räddningstjänsten som plockade hem första pris. Grattis till er! 

Dagen efter blev även Danell & Dunder anlitade att bjuda på bra stämning i VIP avdelningen före Per Gessles konsert som Pite havsbad arrangerade. 8000 besökare kom till Pite havsbad där solen sken och bra stämning rådde kvällen lång.

 

 

Danell och Dunder är en fantastisk konferencier duo som passar bra till alla evenemang. Med deras norrländska charm och annorlunda presentationer underhåller dom din publik och är ett säkert kort för en lyckad tillställning.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Sök efter taggar