© 2023 by Underhållare & Föreläsare.Claes Danell

November 20, 2017

October 30, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

NMV Group firar 70 år

July 4, 2017

Då kickar vi igång bloggen på den nya hemsidan genom att berätta om mitt senaste uppdrag. NMV group firade 70 år och ville bjuda besökarna på Kirunafestivalen på något extra. Dom kontaktade mig och bad mig gestalta deras grundare Edvard Nyberg. Det hela blev ett riktigt roligt uppdrag och det kom många besökare till cityscenen på Kirunafestivalen som fick se alla möjliga galna uppfinningar. Håll utkik efter uppfinnare Edvard ni kanske får se honom fler gånger i framtiden. Slutligen tack till NMV  Group samt Heedmark AB för att ni anordnade denna dag. Nästa offentliga magiska föreställning som ni ser Claes Danell blir Överkalix marknaden. Hoppas vi ses där! 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss